<  

Stadspicknick 2018

events

Op zaterdag 16 juni 2018 wordt een deel van de Oude Markt in Vlissingen omgetoverd tot een picknickveld voor een heuse Stadspicknick. Van 11:30 tot 14:00 uur kun je samen met vrienden of familie genieten van lekker eten en drinken. De toegang is gratis. Zittend aan een van de picknicktafels of in je eigen stoel was een picknick in het ‘hart van de stad’ nog nooit zo leuk!

Hoe werkt het?
Kom op 16 juni de zomer in Vlissingen proeven en delen en neem daarvoor jouw lievelingsgerecht of drank mee om samen van te eten en drinken. Er staan picknicktafels en banken klaar. Je mag ook een eigen stoel of kleedje meebrengen.
Wil je iets anders dan je eigen picknickmand? Je kunt er voor kiezen je mand vooraf te bestellen bij de ondernemers aan de Oude Markt. Bestellen kan tot dinsdag 12 juni. Voor informatie en bestellingen:
Tilly Rose | Oude Markt 10 Vlissingen
Telefoon 0118-774203 | Email: info@tillyrose.nl

Deel je verhalen over Vlissingen of luister naar de verhalen van anderen. ‘Hart in de Stad’ zorgt voor een presentator, historische foto’s van ’t Ouwe Martje, zomerse muziek en een humoristische en verrassende afsluiting van de Stadspicknick…
Iedereen is welkom. Jong en oud. In welke wijk in Vlissingen je ook woont. Wel graag vooraf aanmelden. Dat kan tot 12 juni door te mailen naar: hartindestad@gmail.com.

Wil jij kans maken op een heerlijke verrassing?
Doe dan mee aan onze wedstrijd en wie weet word jij de gelukkige winnaar.
Wie dekt de mooiste of leukste picknicktafel van Vlissingen? Alles mag, als je Vlissingen maar laat zien zoals het is. Een maritieme stad waar we prettig wonen, studeren, werken en ontspannen.
De Zeeuwse Komedie

Bezoek 16 juni de gratis voorstelling van toneelgroep De Zeeuwse Komedie! De Zeeuwse Komedie speelt om 10:30, 14:15 en 15:15 uur ‘De Blessure’ in Theater De Spoetnik, Oude Markt 41. Ook als je niet deelneemt aan de picknick ben je welkom.

Zaterdag 16 juni 2018
11:30 – 14:00 uur
Oude Markt, Vlissingen
Deelname gratis
Aanmelden via: hartindestad@gmail.com

Location: Oude Markt, Vlissingen

Location

marker Oude Markt, Vlissingen

Other events in Vlissingen

calendar Zeeland Beach Classics
 
calendar Mosselfeesten Middelburg
Mid July
calendar Taptoe Vlissingen
calendar National Mills Day
 
calendar Rescue Vlissingen
Entire list