Van der Manderelaan 16 - Chaumière

Van der Manderelaan 16 - 1

Zoek je een plek waar je kunt genieten van zowel rust als levendigheid? Onze vakantiewoning biedt het beste van twee werelden. Gelegen in een sfeervolle villawijk, is dit jouw thuis ver van huis, waar je na een dag vol avonturen in Vlissingen of Middelburg heerlijk kunt ontspannen. En met de kust op een steenworp afstand, is het de ideale locatie voor zon- en zee aanbidders. Deze prachtig ingerichte vakantiewoning combineert comfort met gemak. Of je nu houdt van een fietstocht naar de nabijgelegen steden of liever een dagje luieren op het strand, alles is binnen handbereik. Na een dag vol indrukken kun je op het buitenterras nog even heerlijk nagenieten.
Accommodatie
Stap binnen in de vakantiewoning en voel je direct thuis. De woonkamer nodigt uit met een comfortabele bank en een salontafel die perfect is gepositioneerd bij de televisie voor die gezellige filmavonden. Aan de gezellige eethoek, uitgerust met drie stoelen, kun je genieten van zelfgemaakte maaltijden of een spelletje spelen. De open keuken is een droom voor elke hobbykok met een kookplaat, combi-magnetron, vaatwasser en natuurlijk een Nespresso en waterkoker voor je ochtendkoffie of thee.
De slaapkamer geeft een chique hotelgevoel en is ingericht met een tweepersoonsbed, nachtkastjes en een ruime kledingkast. Airco en verduisterende raambekleding zorgen voor optimaal comfort en een goede nachtrust. De badkamer is ingericht met een wastafelmeubel, een inloopdouche met regendouche en een toilet.
Buiten vind je een zonnig terras op het zuiden, waar je van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat kunt genieten van de zon. Met een tafel, stoelen en parasol kun je heerlijk buiten eten of ontspannen in een van de twee ligstoelen, voor extra comfort op warme dagen is hier ook een tweede parasol aanwezig.
Helaas zijn huisdieren niet toegestaan en zijn er geen voorzieningen voor kinderen t/m 2 jaar.
De vakantiewoning is ontworpen om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Met een fietsenstalling, privé parkeerplaats en oplaadpunt voor elektrische auto's is aan alles gedacht. Onze twee stadsfietsen staan daarnaast voor je klaar, zodat je op je eigen tempo de verborgen pareltjes van de omgeving kunt ontdekken.

Geniet van de combinatie van rust als levendigheid in deze vakantiewoning op Walcheren

boekenRéservez maintenant

Pour information et la réservation

, Koudekerke
web. Plus d'informations