Vakantiehuis Vlissingen
niet op een vakantiepark
Huiscode: ZE203
Huiscode: ZE203
4 personen
Huisdiervrij
2 slaapkamers
Wi-Fi
ZE203 - Basisafbeelding
8, 9
Heerlijk
64 beoordelingen
ZE203 - Woonkamer
ZE203 - Woonkamer
ZE203 - Woonkamer
Bekijk 18 foto's
Woning
Beschikbaarheid
Faciliteiten
Locatie
Beoordelingen (64)

4-persoons appartement met uniek uitzicht over de Vlissingse boulevard en Noordzee

Ontspannen aan het water met het mooiste uitzicht? Dan is dit appartement voor vier personen uitermate geschikt. Gelegen aan de boulevard in Vlissingen biedt dit appartement zicht op de mooiste zonsondergangen, maar ook op bijvoorbeeld reusachtige containerschepen. De schepen passeren hier op ca. 250m langs het raam, uniek in Nederland! Een schitterend uitzicht wat nooit verveeld. Langs de boulevard staan verschillende bankjes, waar u heerlijk kunt zitten om van het zonnetje te genieten. Meer een strandliefhebber? Het badstrand van Vlissingen ligt op ongeveer 500 met4er afstand en is te voet goed bereikbaar. Op 500m afstand van de woning begint het stadscentrum en vindt u de Koopmanshaven. Hier komen loodsboten aan om te wisselen van bemanning, een spectaculair zicht! Op het Bellamypark bevinden zich verschillende gezellige restaurants met terrassen. In de omgeving van Vlissingen liggen de badplaatsen Zoutelande, Domburg en Oostkapelle. Leuk om eens een dagje te bezoeken. Voor een dagje winkelen zijn de steden Middelburg en Goes uitermate geschikt. Kortom: genieten in een fijn appartement met fantastisch uitzicht en veel mogelijkheden voor activiteiten.

Indeling

Dit appartement met een oppervlakte van 60m2 is gelegen op de tweede etage en heeft daarom een weids uitzicht over zee. Uniek om de zeeschepen zo dichtbij te ervaren. De toegang tot het appartement is per trap.

Vanuit de woonkamer geniet u van het prachtige uitzicht over de zee. In de woonkamer met tv-hoek, is ook een eethoek gerealiseerd. In de keuken zijn alle faciliteiten voor een fijn verblijf voorhanden, bijvoorbeeld een magnetron, mini-oven, waterkoker, koelkast met diepvriesvakje, filter koffiezetapparaat en een kookstel (vier-pits) en wasmachine.

Er zijn twee slaapkamers waarvan één slaapkamer met een tweepersoonsbed met eenpersoonsmatrassen en één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. In de badkamer bevindt zich de douche en wastafel. Er is een apart toilet. Aan de achterkant van het appartement is er een balkon.

Beschikbaarheid

Bijzonderheden

  • Roken is niet toegestaan, ook niet op het balkon
  • De eerste vrijdag van augustus is het nachtmarkt op de boulevard incl. aansluitend vuurwerk rond 00.00 uur
  • Van 1 mei tot en met 1 oktober is de boulevard op zon- en feestdagen afgesloten voor autoverkeer van 13.00-17.00 uur

Faciliteiten

Algemeen
Centrale verwarming
Wasmachine
Rookvrij
Energielabel: B
Buiten
Balkon
Parkeergelegenheid
Woonkamer
Televisie
Kinderstoel
Internet (gratis)
Keuken
Magnetron
Afzuigkap
Kookstel (4-pits)
Oven
Filter koffiezetapparaat
Waterkoker
Koelkast met vriesvak
Broodrooster
Slaapkamer
Linnenkast: 2
Kamers met een tweepersoonsbed: 1
Aantal slaapplaatsen: 4
Kamers met twee bedden: 1
Eenpersoons dekbedden: 4
Aantal slaapkamers: 2
Badkamer
Toilet
Aantal douches: 1
Aantal toiletten: 1
Aantal badkamers: 1

Locatie en omgeving: Vlissingen, Zeeland

Vlissingen is een prachtige en grote havenstad in Zeeland. Heerlijk flaneren over de mooie boulevard of over het strand van Vlissingen horen allemaal bij een vakantie in deze mooie Zeeuwse havenstad. Plaatsjes als Veere en Zoutelande zijn dichtbij en erg leuk om te bezoeken. U kunt er genieten van de oude huizen, karakteristieke boerderijen en vele terrasjes. Met veel fiets- en wandelroutes naast de deur kunt u op verschillende manieren de prachtige omgeving, met zijn typische Walcherse dorpjes en plattelandswegen, verkennen. Als u zich wilt verdiepen in deze regio, bezoek dan Deltapark Neeltje Jans en leer alles over de Deltawerken. Kijk en geniet.

Ligging
Nabij het strand
Aan zee
Afstanden
Strand: 1000m
Supermarkt: 700m
Restaurant: 100m
Dorp/stadcentrum: 500m
Activiteiten in de omgeving
Wandelen
Fietsen

Meer informatie

Hebt u nog een vraag of is iets onduidelijk? Vult u dan onderstaand formulier in en u wordt zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord.

Beoordelingen

8, 9
Gemiddelde cijfer
i
Getoonde cijfer is o.b.v. 33 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden. Het totaal aantal beoordelingen voor deze woning is 64 met een gemiddelde van 9,1.
33 beoordelingen in de afgelopen 24 maanden
Algemene indruk
Ster Ster Ster Ster Ster
Gastvrijheid
Ster Ster Ster Ster Ster
Schoonmaak
Ster Ster Ster Ster Ster
Faciliteiten
Ster Ster Ster Ster Ster
Omgeving
Ster Ster Ster Ster Ster
Prijs-kwaliteit
Ster Ster Ster Ster Ster
Marianne Henkel - maart 2024
10
Wunderschöne Ferienwohnung; komfortabel ausgestattet und in perfektem Zustand; herrlicher Ausblick auf die Schelde; freundliche und hilfsbereite Gastgeber.
Jan Boersma - februari 2024
9, 3
Prachtig onderkomen met fantastisch uitzicht.
Ullrike Girkens - februari 2024
9, 3
Linda Dekhuijzen - januari 2024
8, 0
Ik heb een heel fijn verblijf gehad. De dienstverlening was heel vriendelijk, net als de eigenaar. De eigenaar heeft bij aankomst een rondleiding gegeven door het huis, dat was prettig en verwelkomend.
Reactie van heerlijkehuisjes.nl
Beste Linda, hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn om te horen dat de woning u goed bevallen is en dat u bij aankomst een warm ontvangst heeft gekregen van de eigenaar. De mooie ligging van deze woning direct aan het strand is natuurlijk ook heel bijzonder en is geen dag hetzelfde wat uitzicht betreft. We hopen u nog eens in Zeeland te mogen ontvangen. Vriendelijke groeten
Caroline van Team Zeeland.
Woepi Moora - december 2023
8, 0
Laatst bekeken
8, 9
.
Vlissingen
4 personen | 2 slaapkamers
weekend v.a. 454
o.b.v. 4 personen